fifek33 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2018 Witam czy Pan Darek w Rybniku ma jeszcze sklep z artykułami dla morszczaków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski01 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2018 ale jesteś z Rybnika to powinieneś chyba wiedzieć czy p.Darek ma sklep czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris81 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2018 Pierwsze słyszę a jestem z okolicy.Daj znać jak coś znajdziesz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz95 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2018 Widzę że sporo osób z okolicy lubuje się w morskich zbiornikach szczerze jak się tu rejestrowalem to nie myślałem że ktokolwiek będzie z okolic ale jak teraz widzę to osób mnóstwo hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felipe Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2018 Kilka razy do niego dzwoniłem, mówił ze niedługo znowu otwiera itp itd ale w końcu uznałem że chyba zbywał mnie jako klienta. Odpuściłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2018 W styczniu Pan Darek otwiera na nowo rozmawiałem z nim osobiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris81 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2018 Gdzie to otwiera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2018 W swoim domu Rybnik elektrownia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goclik Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2018 Serio w domu? Pytam bo nie wiem kto to Pan Darek I co będzie sprzedawał? Sam sprzęt czy życie również? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2018 Zazwyczaj życie ale kto wie może rozszerzy działalność Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2018 Dajcie znać jak ruszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felipe Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń Wiadomo coś o sklepie? Otwarty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń Jeszcze nie dam znać jak będzie rozmawiałem z P. Darkiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach