Coltrane Report post Posted November 27 Odciek reaktora to pewnie wężem ogrodowym podajesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted November 27 10 minut temu, Coltrane napisał: Odciek reaktora to pewnie wężem ogrodowym podajesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odciek z reaktora leci ale kalkwasser też robi swoją robote. Share this post Link to post Share on other sites
Ironista Report post Posted November 27 12 godzin temu, Coltrane napisał: Odciek reaktora to pewnie wężem ogrodowym podajesz Gdzie tam, w telewizorze pan powiedział, że od Gdańska w stronę Atlantyku rusza budowa NordStream 3. A to Jacek będzie wodę tamtędy ciągnął do baniaka, na spółkę z rekinarium w Redzie. Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted November 27 Godzinę temu, Ironista napisał: Gdzie tam, w telewizorze pan powiedział, że od Gdańska w stronę Atlantyku rusza budowa NordStream 3. A to Jacek będzie wodę tamtędy ciągnął do baniaka, na spółkę z rekinarium w Redzie. Share this post Link to post Share on other sites
grzechotnic Report post Posted November 28 Jacku jak dozujesz wodę wapienna? Z dolewki?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted November 28 Godzinę temu, grzechotnic napisał: Jacku jak dozujesz wodę wapienna? Z dolewki? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Nie. Byłem na kursie dozowania u KT w Warszawie. Niezbędna jest pompa perystaltyczna firmy z Centralnej Polski i reaktor KW, inne rozwiązania nie dają efektów i są zabójcze dla korali. Przetestowałem na swoim zbiorniku. Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted December 2 Robione telefonem ale jak cieszą Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted Sunday at 01:01 PM No to czas na niedzielne spamowanie Share this post Link to post Share on other sites
chwialek Report post Posted Sunday at 01:17 PM Pięknie. Na zdjęcie całości baniak+zaplecze techniczne dasz się namówić? Share this post Link to post Share on other sites
Sebastiano Report post Posted Sunday at 01:21 PM Nie mój poziom wiedzy i wielkości zbiornika ale również odważę się na pozytywne słowo.Świetny zadbany zbiornik.Mega mi się podoba... Share this post Link to post Share on other sites
Konrad_Wwa Report post Posted Sunday at 05:11 PM Również chętnie zobaczę zaplecze techniczne, stare zdjęcia chyba już wygasły Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted Monday at 03:48 AM (edited) Dziękuje Panowie. Rozumiem, że interesuje Was praktycznie pusty panel z filtrem KZ do kamyków? Jak dojadę do domku to zrobię szybką fotkę. 14 godzin temu, Sebastiano napisał: Nie mój poziom wiedzy i wielkości zbiornika ale również odważę się na pozytywne słowo.Świetny zadbany zbiornik.Mega mi się podoba... Tutaj nie ma, żadnej tajemnej wiedzy, trochę zaangażowania i maksymalne uproszczenie systemu, w prostocie tkwi siła. Najgorsze jest to, że teraz żona dozuje wszystko i nie wiem czy zdradzi mi dawki. 14 godzin temu, chwialek napisał: Pięknie. Na zdjęcie całości baniak+zaplecze techniczne dasz się namówić? Dam się namówić Edited Monday at 04:12 AM by Jacek56 (see edit history) Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted Monday at 05:54 PM Tak było rok temu Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted yesterday at 06:45 PM (edited) Edited yesterday at 07:17 PM by Jacek56 (see edit history) Share this post Link to post Share on other sites
Coltrane Report post Posted 23 hours ago High tech!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Luigi Report post Posted 23 hours ago Takie małe pytanko. Jak się nazywa Acra na której jest żółtek? Z góry dziękuj. Share this post Link to post Share on other sites
Jacek56 Report post Posted 23 hours ago 39 minut temu, Coltrane napisał: High tech! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie to jest to co sps lubią najbardziej . 13 minut temu, Luigi napisał: Takie małe pytanko. Jak się nazywa Acra na której jest żółtek? Z góry dziękuj. Acropora hyacintus Share this post Link to post Share on other sites