el_kocurro mógłbyś mi napisać jaką dokładnie ma wysokość ten odpieniacz (turboflotor blue 500)? szukam w necie ale nigdzie nie mogę znaleźć jego wymiarów. a bardzo zależy mi na jakimś niewysokim coby się pod szafką zmieścił no i dobrze pienił.
112L Pierwszy raz na słono Moja pierwsza solniczka
Napisano 20 February 2012 - 23:26
Użytkownik fisherman dnia 20 February 2012 - 23:04 napisał
el_kocurro mógłbyś mi napisać jaką dokładnie ma wysokość ten odpieniacz (turboflotor blue 500)? szukam w necie ale nigdzie nie mogę znaleźć jego wymiarów. a bardzo zależy mi na jakimś niewysokim coby się pod szafką zmieścił no i dobrze pienił.
Wyskość odpieniacz to prawie 37 cm
co do pienienia to zdjęcie poniżej zrobione 3 min temu, kubek wczoraj wieczorem był myty.
Napisano 21 February 2012 - 00:13
Dzięki bardzo za odpowiedź. Też przymierzam się do 112 litrów ale mam ograniczone miejsce pod szafką. Jak się okazało odpieniacz nie jest zbyt wysoki a więc powinien się bez problemu zmieścić i jak widzę to całkiem dobrze pieni.
Napisano 27 March 2012 - 00:02
Mała aktualizacja

Do sumpa trafił seachem phosguard,
z życia nowa ryba ecsenius midas - coś niesamowitego - jej uśmiech mnie rozbraja

z innych zmian zrobiłem koronę z profili pcv z obi - łącznie wydałem na nie 18zł

Do sumpa trafił seachem phosguard,
z życia nowa ryba ecsenius midas - coś niesamowitego - jej uśmiech mnie rozbraja

z innych zmian zrobiłem koronę z profili pcv z obi - łącznie wydałem na nie 18zł

Logowanie »