SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kapelusz
Zakladanie i prowadzenie akwarium - Prezentacja
Napisano 03 February 2010 - 09:50
Cytat
#232351 inmar :
Ooo,stare czasy,pamiętam to i nie powiem,że z tego nie czerpałem nauk.Często czegoś szukając w wyszukiwarce trafiam na interesujące tematy kolegów na forum,którzy byli bardzo aktywni a już ich nie ma.Nie wiem czy już zrezygnowali z hobby czy znudziło im się udzielanie na forum.Może to taka kolej rzeczy i czas na następne pokolenia ?
Ooo,stare czasy,pamiętam to i nie powiem,że z tego nie czerpałem nauk.Często czegoś szukając w wyszukiwarce trafiam na interesujące tematy kolegów na forum,którzy byli bardzo aktywni a już ich nie ma.Nie wiem czy już zrezygnowali z hobby czy znudziło im się udzielanie na forum.Może to taka kolej rzeczy i czas na następne pokolenia ?
Ja akurat rozstalem sie z akwarystyka (koniec 2006) ale wciaz zagladam na forum, takie przyzwyczajenie
Co prawda sie nie udzielam...aktywni sa glownie mlodsi stazem koledzy i koleznaki.
Napisano 20 March 2010 - 23:03
Panowie czy jest opcja takiego spotkania z prelekcją gdzieś w Małopolsce bo chętnie bym na żywo posłuchał i pogadał na temat podstaw niezbędnich do odpalenia solniczki. Bo mam mase pytań po przeczytaniu tego tematu.
Napisano 09 April 2010 - 07:40
Mam pytanie ;P. W jakim programie należy odtworzyć prezentację po jej pobraniu? Z góry dziękuję.
Czasami nie mogę pisać ,,Ć"
Napisano 09 April 2010 - 08:56
to jest plik pdf. Uzyj Acrobat Reader (badz on sie teraz nazywa poprostu Acrobat). Mozesz go sciagnac za darmo z www.adobe.com
Napisano 17 December 2010 - 13:30
ja się też dołaczę - super prezentacja wielkie dzięki!!!!! już mi się trochę więcej rozjaśniło...

Logowanie »