harnas Report post Posted December 5, 2021 (edited) 7 minutes ago, sith114 said: Fajnie się spasowało Masz fotke jak świeci nawet do pustego akwa? Tak, ale zajelo mi duzo czasu znalesc taka kombinacje. Edited December 5, 2021 by harnas (see edit history) Quote _____________________________________________________ ocean pod nosem Share this post Link to post Share on other sites
sith114 Report post Posted December 5, 2021 Teraz, harnas napisał: Tak, ale zajelo mi duzo czasu znalesc taka kombinacje. Mam fotki tylko musze sie uporac z limitem wielkosci plikow. imgur.com/ polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Raff 2020 Report post Posted December 5, 2021 Woooooooooo, ale pojechałeś!!! Za tę piękną chatę, jeszcze piękniejszy zbiornik i widok na palmę u sąsiada nigdy nie zostaniemy znajomymi! Nieee no piękne! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomi1140 Report post Posted December 6, 2021 Ciekawi mnie obudowa stelaża . Zdejmowane płyty w całości? Na jakich klikach magnesach? Quote Share this post Link to post Share on other sites
harnas Report post Posted December 6, 2021 2 hours ago, tomi1140 said: Ciekawi mnie obudowa stelaża . Zdejmowane płyty w całości? Na jakich klikach magnesach? Plyty sa zdjemowane w calosci (2 na cale akwarium). U gory plyty a zwykle magnesy meblowe a na dole plyty jest przykrecona beleczka drewniana, ktora zachodzi i lapie dalna czesc stelaza. Quote _____________________________________________________ ocean pod nosem Share this post Link to post Share on other sites