natan2012 Report post Posted August 16, 2022 Witam czy Koumansetta rainfordi da radę utrzymać się bezproblemowo w akwarium bez podłoża (reefmax)??? Miałem ją kiedyś w pierwszej kostce9 (42L) z podłożem i nie było z nią problemów . P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof80 Report post Posted August 16, 2022 Cześć Niby się da ale ryba wieczorem się stresuje ją nie może się zakopać. Ja kiedyś też ja kupiłem i też jak zgaslo światło to długo się kręciła, potem wstawiłem tak zwaną kowete z piaskiem i tak ponad rok spała aż w końcu wyskoczyła i cześć. Teraz bez piasku już jes nie kupię. Quote Share this post Link to post Share on other sites
natan2012 Report post Posted August 17, 2022 14 godzin temu, Krzysztof80 napisał: Cześć Niby się da ale ryba wieczorem się stresuje ją nie może się zakopać. Ja kiedyś też ja kupiłem i też jak zgaslo światło to długo się kręciła, potem wstawiłem tak zwaną kowete z piaskiem i tak ponad rok spała aż w końcu wyskoczyła i cześć. Teraz bez piasku już jes nie kupię. dzięki , potwierdziłeś moje przypuszczenia a szkoda bo fajna rybcia Quote Share this post Link to post Share on other sites