Laszek Report post Posted February 18 (edited) Witam, przy myciu chciałem strzepnąć wodę z wirnika igiełkowego i my wyleciał z ręki i pękł. Pytanie czy da się to jakoś na szybko do czasu zamówienia nowego skleić? Wirnik jest plastikowy z pompy deltec dcc2 z odpieniacza deltec mce 601. Wysłane z mojego V2110 przy użyciu Tapatalka Edited February 18 by Laszek literówki (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wwo Report post Posted February 18 (edited) Spróbuj bisan z marketu, ale czy na dłuższą metę wytrzyma nie wiem, ale jest cholernie mocny Edited February 18 by wwo (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alddo Report post Posted February 18 Raczej nie kleił bym wirnika, Poczekać na nowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laszek Report post Posted February 18 Skleiłem super glue co miałem pod ręką o tej godzinie, teraz będę szukał zapasowego. Od 30 minut chodzi, na razie na biegu 1 z 8. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laszek Report post Posted February 19 Minęła doba, kręci jak szalony Quote Share this post Link to post Share on other sites
88malolat Report post Posted February 20 Witam. U mnie było podobnie. Użyłem kropelki i przez dwa lata chodzi bez zastrzeżeń. Quote Share this post Link to post Share on other sites