sith114 Report post Posted April 30 8 godzin temu, JerzyB napisał: Hej pisiory gdzie są uchąccy co mieli wiosną zalać nasz kraj . I jeszcze jedno nie wstyt wam za przestępców wystawionych do parlamentu europejskiego . Żenada https://www.facebook.com/watch/?v=1101655657714802 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted May 1 Co może wkleić człowiek o pisowskich poglądach , wielkie g...o. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sith114 Report post Posted May 1 10 godzin temu, JerzyB napisał: Co może wkleić człowiek o pisowskich poglądach , wielkie g...o. Jurek złość piękności szkodzi. Chłopaki Cie z majówki pozdrawiają Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted May 1 Tak to powinno wyglądać ,ale ten kurdupel podzielił naród. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mazmaciek Report post Posted May 2 trochę za małe brzuchy mają Quote Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted May 10 No pisiory przestraszyły się komisji pegasusa , pseudo TK chcę jej zwieszenia . To jest naprawdę kpina z nas nie pisiorów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted May 10 Od 30 lat rządzą Polską te same czerwone gęby, zmieniają się tylko przy korycie, od x lat rządzą PisPo, wyprzedając i uwalając Polskie firmy na rzecz zagranicznych, komisje tzw. śledcze robione tylko po to aby zapewnić kasiurkę posłą i posłanką którym zabrakło stołków. Ale jedno mnie cieszy, że wreszcie w Polsce nastała prawożądność, aż musiała do Polski przyjechać pani Ursula i oficjalnie potwierdzić maluczkim Polaką jaki to obecny rząd jest prawy i prawożądny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted May 10 Tak obecny rząd robi wszystko , by była praworządność. Się pisiory dobrze zabezpieczyli nawet mają partyjny TK nie wspominając o KRS oraz SN ,,wy........ć " Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted May 27 (edited) Kurdupel p........y uważa się za lepszego od nas. Edited May 27 by JerzyB (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_sage Report post Posted July 23 Poprzedni rząd zastał Polskę drewniana a zostawił murowana. W końcu stać emerytów na węgiel. Ten nowy też dobry tanie paliwo , ocieplają budynki, rachunki za energię niższe. Podoba mi się Trzaskowski wyrzucił trochę złomu z ulic Warszawy. Ja bym proponował żeby i tak dopuszczał auta max 10 letnie do wjazdu w strefie. U mnie na ulicy zniknęło trochę gruzu. Teraz nie muszę się przepychać moim suvem V8. Trochę sobie kradną jedni i drudzy ,ale kto nie kradł z nich? Mają mandat zaufania społeczeństwa. Ludzie ich wybierają ,bo są najlepsi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Klaudyna88 Report post Posted August 21 Dobrze napisałeś.... wszyscy kradną, tak na prawdę niewiadomo komu ufać. Jednak jeśli mam wybierać między PO a PiS, wybieram PiS, chociaż.... ci też takie dziadostwa narobili :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 22 (edited) W dniu 21.08.2024 o 13:44, Klaudyna88 napisał: Dobrze napisałeś.... wszyscy kradną, tak na prawdę niewiadomo komu ufać. Jednak jeśli mam wybierać między PO a PiS, wybieram PiS, chociaż.... ci też takie dziadostwa narobili :/ Co Ty pieprzysz , wszyscy kradną , masz jakiekolwiek dowody na koalicję rządrzoncą ? Jakieś przykłady? Propaganda sukcesu głoszona przez pisiorów , już się skończyła. Dodam jeszcze , że tyle pieniędzy co straciła Pl z Uni tego pisiory nie pamiętają . Edited August 22 by JerzyB (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted August 22 Najważniejsze jest to że poziom życia w Polsce się podniósł, zarobki mniejsze niż w DE, zaś opłaty za rachunki wyższe niż w DE, ceny np. Lidlach czy Kauflandach, w Polsce wyższe niż w De. Nie ma czym się przejmować Rządy Pisu nikogo nie posadziły z Po, zaś obecny rząd nikogo nie posadzi z Pisu, takie to żądy, w mediach trochę pokrzyczą i tyle, zaś naród się twardo dzieli na KO i Pisorów. W obecnej sytuacji nie ma opcji która by dobrze rządziła upadającym krajem jakim jest Polska. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 23 9 godzin temu, Alcoholik napisał: Najważniejsze jest to że poziom życia w Polsce się podniósł, zarobki mniejsze niż w DE, zaś opłaty za rachunki wyższe niż w DE, ceny np. Lidlach czy Kauflandach, w Polsce wyższe niż w De. Nie ma czym się przejmować Rządy Pisu nikogo nie posadziły z Po, zaś obecny rząd nikogo nie posadzi z Pisu, takie to żądy, w mediach trochę pokrzyczą i tyle, zaś naród się twardo dzieli na KO i Pisorów. W obecnej sytuacji nie ma opcji która by dobrze rządziła upadającym krajem jakim jest Polska. Upadający kraj , to Twoje zdanie , a czy kogoś posądzą , to się też okaże jak będą wolne sądy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted September 24 Na dzień dzisiejszy, 24.09.24r. Spółki skarbu państwa zaliczają 60% spadek, atom padł, cpk wybudują zachodni sąsiedzi, nowa ustawa wiatrakowa,teraz kryzys z powodziami,proponowane kredyty i kasy fiskalne dla poszkodowanych, ukukuku ma lepsze świadczenia i warunki niż ludzie poszkodowani w powodzi, gdzie można było zniwelować straty, za mówienie prawdyjeszcze nie ale być może wkrótce sąd wojenny, oba rządy PoPis przyczyniły się do katastrofy jaka czeka nas od stycznia lub być może prędzej, A na koniec woja dwuch plemion PoPis oczywiście chodzi mi o darmozjadów polityków, chociaż ludzie się potrafili zjednoczyć, szkoda tylko że podczas katastrofy(tragedii) nie patrząc na swoje poglądy polityczne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted September 26 W dniu 24.09.2024 o 13:07, Alcoholik napisał: Na dzień dzisiejszy, 24.09.24r. Spółki skarbu państwa zaliczają 60% spadek, atom padł, cpk wybudują zachodni sąsiedzi, nowa ustawa wiatrakowa,teraz kryzys z powodziami,proponowane kredyty i kasy fiskalne dla poszkodowanych, ukukuku ma lepsze świadczenia i warunki niż ludzie poszkodowani w powodzi, gdzie można było zniwelować straty, za mówienie prawdyjeszcze nie ale być może wkrótce sąd wojenny, oba rządy PoPis przyczyniły się do katastrofy jaka czeka nas od stycznia lub być może prędzej, A na koniec woja dwuch plemion PoPis oczywiście chodzi mi o darmozjadów polityków, chociaż ludzie się potrafili zjednoczyć, szkoda tylko że podczas katastrofy(tragedii) nie patrząc na swoje poglądy polityczne. Kto tu przeszkadza , p........e pisiory . Tragedia ludzi , a oni swoje p........i patrioci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcoholik Report post Posted September 26 (edited) 49 minut temu, JerzyB napisał: Kto tu przeszkadza , p........e pisiory . Tragedia ludzi , a oni swoje p........i patrioci A w czym przeszkadza, skoro neorząd, zareagował dopiero po 3dniach Właśnie sprawdziłem, według premiera najwięcej przeszkadzały i wszystkiemu są winne Bobry Edited September 26 by Alcoholik (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted September 27 (edited) Nie będę z Tobą dyskutował bo śmieszne rzeczy piszesz , wg. Ciebie to rząd spowodował powódź a potem miał zrobić ze siebie tamę . Żyj w swojej pisowskiej propagandzie i nie pisz tu bzdur. Edited September 27 by JerzyB (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mazmaciek Report post Posted Saturday at 05:42 AM Co do Bobrów to pewnie powodzi nie spowodowały bo nie osiedlają się na tak dużych rzekach ale przez moje włości płynie strumyk i od kilku lat budują tamy z którymi walczę bo zalewa mi uprawy. Mogli by się za to wziąć Quote Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Share this post Link to post Share on other sites