Skocz do zawartości

Historia edycji

Chomiś

Chomiś

minęły 4 tygodnie. W tym czasie 2 tygodnie stał na dole. Później dałam go troszkę wyżej bliżej światła. Tydzień tam stał i nic. Obróciłam go o 180 stopni. I tylko się obrócił znowu w stronę tylnej ściany. I nic. Ale dzisiaj zauważyłam w dwóch miejscach dziurki jakby coś go podgryzało. Zrobiłam mu fotkę byle jaką chociaż, tych moim zdaniem nadgryzień :(

Siedzę z zoomek w aparacie i szukam czegokolwiek w jego pobliżu... Z takich pasożytów, które wiem, że mam w akwa to aiptazje i asteriny. Wężowidła są  w skale na drugim końcu akwa. Aiptazje są daleko od niego :(

DSC01165a.jpgPS. Obsypany piaskiem przez ryby. Od wczoraj jest zawirowanie. Jedna chrysiptera cyanea Kopie rów pod skałą, tapla się w piasku jak oszalała, ociera się i goni wszystko co jest w pobliżu. Kosmos. Wieczorem wszystko było obsypane piaskiem a woda jak po burzy piaskowej. Mam dwie takie i ewidentnie się różnią więc myślę że parka. Dołki kopie ciemniejsza, z wyraźnie większym brzuchem, i prawie ciągle nastroszonym grzbietem :)

Chomiś

Chomiś

minęły 4 tygodnie. W tym czasie 2 tygodnie stał na dole. Później dałam go troszkę wyżej bliżej światła. Tydzień tam stał i nic. Obróciłam go o 180 stopni. I tylko się obrócił znowu w stronę tylnej ściany. I nic. Ale dzisiaj zauważyłam w dwóch miejscach dziurki jakby coś go podgryzało. Zrobiłam mu fotkę byle jaką chociaż, tych moim zdaniem nadgryzień :(

Siedzę z zoomek w aparacie i szukam czegokolwiek w jego pobliżu... Z takich pasożytów, które wiem, że mam w akwa to aiptazje i asteriny. Wężowidła są  w skale na drugim końcu akwa. Aiptazje są daleko od niego :(

DSC01165a.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.