Skocz do zawartości

Historia edycji

dziarabdg

dziarabdg

1 godzinę temu, boo12 napisał:

Kolega chyba zaczyn w temacie akwarystyki, jeśli zależy ci na ciszy to połączenie pompa hydraulika zrób sylikonem reszta bez znaczenia i również jeśli opaski nie mają kontaktu z wodą to stosuj metalowe śrubowe, a nie plastikowe opaski kablowe

Ja nawet te wystające poza wodę bym zastosował z plastiku bo z czasem te metalowe i tak mogą zacząć korodować w sumpie przez wilgoć,parowanie itp. A są specjalne zaciskowe idealne do tego ( nie mowie o zwykłych paskowych ). Jeśli chodzi o temat akwarystyki to mam dłuższe doświadczenie niż Ty :) Oczywiście nie wiem czy większe.... Z tego co widzę zakładałeś akwarium w czerwcu. 

Pozdrawiam

dziarabdg

dziarabdg

Kolega chyba zaczyn w temacie akwarystyki, jeśli zależy ci na ciszy to połączenie pompa hydraulika zrób sylikonem reszta bez znaczenia i również jeśli opaski nie mają kontaktu z wodą to stosuj metalowe śrubowe, a nie plastikowe opaski kablowe

Ja nawet te wystające poza wodę bym zastosował z plastiku bo z czasem te metalowe i tak mogą zacząć korodować w sumpie przez wilgoć,parowanie itp. A są specjalne zaciskowe idealne do tego ( nie mowie o zwykłych paskowych )

dziarabdg

dziarabdg

Ja nawet te wystające poza wodę bym zastosował z plastiku bo z czasem te metalowe i tak mogą zacząć korodować w sumpie przez wilgoć,parowanie itp. A są specjalne zaciskowe idealne do tego.

dziarabdg

dziarabdg

Ja nawet te wystające poza wodę bym zastosował z plastiku bo z czasem te metalowe i tak mogą zacząć korodować. A są specjalne zaciskowe idealne do tego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.