Skocz do zawartości

Historia edycji

thomas516

thomas516

Zamiast myslec o dokladaniu tyb to zajmij sie doprowadzeniem akwa do pozadku, zmien to oswietlenie, sama kaskada na 200l to slaby pomysl i przy wkladach z waty musisz czesto podmieniac ja robie to co 2 dni sam wyglad wody tez wiele pozostawia do zyczenia i to jeszcze tak dlugie zalanie, mierzyles w ogule jakies parametry ? A borsuka to sobie odpusc z na dluzszy czas

thomas516

thomas516

Zamiast myslec o dokladaniu tyb to zajmij sie doprowadzeniem akwa do pozadku, zmien to oswietlenie, sama kaskada na 200l to slaby pomysl i przy wkladach z waty musisz czesto podmieniac ja robie to co 2 dni sam wyglad wody tez wiele pozostawia do zyczenia i to jeszcze tak dlugie zalanie, mierzyles w ogule jakies parametry ? 

thomas516

thomas516

Zamiast myslec o dokladaniu tyb to zajmij sie dolrowadzeniem akwa do pozadku, zmien to oswietlenie, sama kaskada na 200l to slaby pomysl i przy wkladach z waty musisz czesto podmieniac ja robie to co 2 dni sam wyglad wody tez wiele pozostawia do zyczenia i to jeszcze tak dlugie zalanie, mierzyles w ogule jakies parametry ? 

thomas516

thomas516

Zamiast myslec o dokladaniu tyb to zajmij sie dolrowadzeniem akwa do pozadku, zmien to oswietlenie, sama kaskada na 200l to slaby pomysl, parametrow na niej to nie utrzymasz, a sam wyglad wody tez wiele pozostawia do zyczenia, mierzyles w ogule jakies parametry ? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.