Skocz do zawartości

Historia edycji

olo309

olo309

Witam i pytam zbiornik 200l 15 listopada zmiana na prawie 400l na starcie dane bakterje biodigest 2 tygodnie fajnie i po tym czasie zakwit trwa do dzisiaj jest lepiej czasami ale nie bylo dnia by woda byla krystaliczna skala woda byly z 200 litrowego piasek nowy od tamtej pory podalem w sumie 2 ampulki bakterji w zbiorniku kolo 25 kg skaly piasek 2 cm lampa 270 w od poczatku ledy niebieskie 2x40% i biale 1x40% odpieniacz deltec dmc400 3 litry siporaxu plus wegiel obsada miekkie i lps  nie wiem w czym problemczy bakterie nie pasuja mojemu systemowi czy zmiana na inne cos da podmiana byla zrobiona raz w styczniu blad bo mleko naastepnego dnia stosowalem lampe uv woda sie klarowala ale nie do konca po 4,5 dniach spowrotem ryby to zebrasoma hepatus 2 chromisy i 2 blazny karmie 2 kostki 

olo309

olo309

Witam i pytam zbiornik 200l 15 listopada zmiana na prawie 400l na starcie dane bakterje biodigest 2 tygodnie fajnie i po tym czasie zakwit trwa do dzisiaj jest lepiej czasami ale nie bylo dnia by woda byla krystaliczna skala woda byly z 200 litrowego piasek nowy od tamtej pory podalem w sumie 2 ampulki bakterji o zbiorniku kolo 25 kg skaly piasek 2 cm lampa 270 w od poczatku ledy niebieskie 2x40% i biale 1x40% odpieniacz deltec dmc400 3 litry siporaxu plus wegiel obsada miekkie i lps  nie wiem w czym problemczy bakterie nie pasuja mojemu systemowi czy zmiana na inne cos da podmiana byla zrobiona raz w styczniu blad bo mleko naastepnego dnia stosowalem lampe uv woda sie klarowala ale nie do konca po 4,5 dniach spowrotem ryby to zebrasoma hepatus 2 chromisy i 2 blazny karmie 2 kostki 

olo309

olo309

Witam i pytam zbiornik 200l zmiana 15 listopada zmiana na prawie 400l na starcie dane bakterje biodigest 2 tygodnie fajnie i po tym czasie zakwit trwa do dzisiaj jest lepiej czasami ale nie bylo dnia by woda byla krystaliczna skala woda byly z 200 litrowego piasek nowy od tamtej pory podalem w sumie 2 ampulki bakterji o zbiorniku kolo 25 kg skaly piasek 2 cm lampa 270 w od poczatku ledy niebieskie 2x40% i biale 1x40% odpieniacz deltec dmc400 3 litry siporaxu plus wegiel obsada miekkie i lps  nie wiem w czym problemczy bakterie nie pasuja mojemu systemowi czy zmiana na inne cos da podmiana byla zrobiona raz w styczniu blad bo mleko naastepnego dnia stosowalem lampe uv woda sie klarowala ale nie do konca po 4,5 dniach spowrotem ryby to zebrasoma hepatus 2 chromisy i 2 blazny karmie 2 kostki 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.