Skocz do zawartości

Historia edycji

thomas kay

thomas kay

purple plus zaczyna świecić na biało u mnie po ok 3,5 miesiącach jest to sygnał do jej wymiany. actinic ati nie ma prawa świecić na niebiesko tylko fioletowo i też wypala się w kierunku utraty barwy fioletowej. nie można wykluczyć że ktoś cię oszukał. sam kilka lat temu kiedy weszła na rynek coral plus ati zostałem w podobny sposób oszukany przez jeden ze sklepów. koniecznie zrób zdjęcie boków świetlówki czy są poszarzałe po tym najłatwiej stwierdzić czy ktoś nimi palił np. nad zbiornikiem sklepowym.

a co do plomb na świetlówkach to kiedyś widziałem że jakiś producent je stosował ale to były świetlówki do szpitali do zwalczania żółtaczki ale nie mogę sobie przypomnieć jak to dokładnie wyglądało. szkoda że ich nie ma w morszczyźnie, choć myślę że oszustwa to margines i mało kto tak robi.

thomas kay

thomas kay

purple plus zaczyna świecić na biało u mnie po ok 3,5 miesiącach jest to sygnał do jej wymiany. actinic ati nie ma prawa świecić na niebiesko tylko fioletowo i też wypala się w kierunku utraty barwy fioletowej. nie można wykluczyć że ktoś cię oszukał. sam kilka lat temu kiedy weszła na rynek coral plus ati zostałem w podobny sposób oszukany przez jeden ze sklepów. koniecznie zrób zdjęcie boków świetlówki czy są poszarzałe po tym najłatwiej stwierdzić czy ktoś nimi palił np. nad zbiornikiem sklepowym.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.