Skocz do zawartości

Historia edycji

Daniell

Daniell

Moje akwarium do połowy „jest w skałe” druga połowa to płaska przestrzeń i wystające korale wiec dmucha.

Zaoslenie sprawdzam ,,spławikiem” refelektometrem. 

Nie wiem co to poprostu twój styl bycia czy jak sam mówisz o sobie jesteś wredny ale takie teksty typu ,,masz w d*pie” itp są słabe zwłaszcza na faceta który ma ładne akwarium. 

Po mimo tych ,,smaczków” wypowiedzi, dziękuje za Twoje uwagi które na pewno wezmę pod uwagę. 

A tak na marginesie mam generalną prośbę na przyszłość żebyś nie oceniał czyjegoś akwarium w tak ostry sposób jak z kimś nie pogadasz i nie wypytasz co i jak robi bo oprócz tego co tu jest  napisane jeszcze jest pare innych rzeczy które składają się na całość prowadzonego akwarium. 

Oczywiscie zrobisz jak będzie uważał za słuszne. 

Pozdrawiam

Daniell

Daniell

Moje akwarium do połowy jest skałe druga połowa to płaska przestrzeń i wystające korale wiec dmucha.

Zaoslenie sprawdzam ,,spławikiem” refelektometrem. 

Nie wiem co to poprostu twój styl bycia czy jak sam mówisz o sobie jesteś wredny ale takie teksty typu ,,masz w d*pie” itp są słabe zwłaszcza na faceta który ma ładne akwarium. 

Po mimo tych ,,smaczków” wypowiedzi, dziękuje za Twoje uwagi które na pewno wezmę pod uwagę. 

A tak na marginesie mam generalną prośbę na przyszłość żebyś nie oceniał czyjegoś akwarium w tak ostry sposób jak z kimś nie pogadasz i nie wypytasz co i jak robi bo oprócz tego co tu jest  napisane jeszcze jest pare innych rzeczy które składają się na całość prowadzonego akwarium. 

Oczywiscie zrobisz jak będzie uważał za słuszne. 

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.