Uri Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Witajcie pare dni temu zakupiłem szczepke Euphyllia i nie zauważyłem dziwnej narolsi ani się nie zmiejsza ani nie powiększa narazie .Czy to jest niebezpieczne dla korala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemether Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Witam Wrzuć lepsze foto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Lepszych nie dam rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markow3021 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Kiepskie zdjęcie ale wygląda jak by odrastał nowy koral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dewoitine.roman Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Pomacaj, jak miękka to będzie gąbka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Mam takie same jest to gąbka ( chyba ) ja wejda wyzej to je doderwij bo drazni eufilie , na stopce i nóżce nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemether Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 też mi wygląda na gąbkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Po pracy sprawdze czy jest twarda czy miękka i jak zauważę ze idzie wyżej wyrwę chwasta dziękuje za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrp1973 Zgłoś Napisano 1 Marca 2018 Gąbka na 100%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach