Skocz do zawartości

Historia edycji

Nailo

Nailo

Witam , 

Jako że moja inwencja twórcza dalej działa pomyślałem o panelu :) do którego wyrzuciłbym refugium siporax i odpieniacz :) miałby wyglądać tak jak tu poniżej teraz pytanie jak takie cudo podłączyć do obiegu by się nie przelalo i działało jak potrzeba :) jest szansa czy raczej marne marzenia :)

Zbiornik już stoi więc raczej otworów etc w nim nie dam rady zrobić taki 3 komorowy panel chciałem dodać za akwarium i jakoś podłączyć :)

Screenshot_20180306-080314.png

Edit wpadł mi pomysł by hmm zrobić go nieco wyższego i zrobić z niego taka duża kaskadę :) gdzie będę pobierał wode jak kaskada i koniec obiegu jako wodospad :)

Nailo

Nailo

Witam , 

Jako że moja inwencja twórcza dalej działa pomyślałem o panelu :) do którego wyrzuciłbym refugium siporax i odpieniacz :) miałby wyglądać tak jak tu poniżej teraz pytanie jak takie cudo podłączyć do obiegu by się nie przelalo i działało jak potrzeba :) jest szansa czy raczej marne marzenia :)

Zbiornik już stoi więc raczej otworów etc w nim nie dam rady zrobić taki 3 komorowy panel chciałem dodać za akwarium i jakoś podłączyć :)

Edit wpadł mi pomysł by hmm zrobić go nieco wyższego i zrobić z niego taka duża kaskadę :) gdzie będę pobierał wode jak kaskada i koniec obiegu rozmowa jako wodospad :)

Nailo

Nailo

Witam , 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.