Skocz do zawartości

Historia edycji

alexw200

alexw200

3 minuty temu, Sygen napisał:

dokładnie o tych barwach już wspominałem wyżej ale autor tak średnio bierze pod uwagę;)

Sylwek to nie tak, że autor średnio bierze pod uwagę, autor jak możesz zauważyć w całym wątku, przesypia się z propozycjami i wyciąga z nich wnioski. Zwyczajnie trudno jest coś na szybko zmieniać bo każdy ma inne pomysły i propozycje. W brew pozorom korzystam z waszych rad i sugestii tylko na spokojnie, a to że z nimi polemizuję to tylko wyjaśnia pewne moje braki w wiedzy. Szkoda tylko że muszę się ograniczyć do 6 kanałów :P no chyba że 2 sterowniki do jednej lampy wsadzę :P   

alexw200

alexw200

1 minutę temu, Sygen napisał:

dokładnie o tych barwach już wspominałem wyżej ale autor tak średnio bierze pod uwagę;)

Sylwek to nie tak, że autor średnio bierze pod uwagę, autor jak możesz zauważyć w całym wątku, przesypia się z propozycjami i wyciąga z nich wnioski. Zwyczajnie trudno jest coś na szybko zmieniać bo każdy ma inne pomysły i propozycje. W brew pozorom korzystam z waszych rad i sugestii tylko na spokojnie, a to że z nimi polemizuję to tylko wyjaśnia pewne moje braki w wiedzy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.