Skocz do zawartości

Historia edycji

basterek-4

basterek-4

28 minut temu, ZiomEkk_ napisał:

Nie chodzi tu o mnie bo ja wiem jak się z nimi obchodzić ale o członków rodziny którzy myślą że to zwykły koralowiec i może kiedyś zachce im się włożyć rękę do baniaka.

Powiem szczerze,  że sam fakt "moczenie łap" w akwa przez rodzinę jest z tego wszystkiego najbardziej niebezpieczny. Przecież z koralami bawić się nie będą :clowning. Ja nikomu z mojej familii na takie akcje nie zezwalam. Patrzeć,  posypać jedzonka (szczyptę) owszem,  ale nic poza tym. Nie wiem w jakim wieku dzieci, ale jeśli maluchy , pomyślałbym nad porządnym zabezpieczeniem przed "zabawami". Poza tym to które są "zwykłe" a które nie ?

basterek-4

basterek-4

17 minut temu, ZiomEkk_ napisał:

Nie chodzi tu o mnie bo ja wiem jak się z nimi obchodzić ale o członków rodziny którzy myślą że to zwykły koralowiec i może kiedyś zachce im się włożyć rękę do baniaka.

Powiem szczerze,  że sam fakt "moczenie łap" w akwa przez rodzinę jest z tego wszystkiego najbardziej niebezpieczny. Przecież z koralami bawić się nie będą :clowning. Ja nikomu z mojej familii na takie akcje nie zezwalam. Patrzeć,  posypać jedzonka (szczyptę) owszem,  ale nic poza tym. Nie wiem w jakim wieku dzieci, ale jeśli maluchy , pomyślałbym nad porządnym zabezpieczeniem przed "zabawami".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.