Dzieki za wyczerpujące odpowiedzi czuję się w obowiązku poinformować, że w międzyczasie w zbiorniku znalazły się dwie lysmata wundermanni (od miesiąca), trochus (3 tygodnie), calcinus elegant (2 tygodnie) oraz maly zoanthus, drugi mały koralowiec którego nazwy zupełnie nie pamiętam (malutkie fosforyzujące kwiatki), obydwa 2 tygodnie, oraz briareum. Wszystko ma się wyśmienicie, prócz koralowcow, które po tygodniu się zwinęły. Ale już wiem, że to przez zbyt wysokie zawartości fosforanów i azotanów, których staram się pozbyc.. A co do glonów, czytałem, że z nimi ponoć świetnie sobie poradzi dolabella, warto zainwestowac? Nie wiem, czy się zbytnio nie rozpędziłem odbiegając od tematu
Historia edycji
Dzieki za wyczerpujące odpowiedzi czuję się w obowiązku poinformować, że w międzyczasie w zbiorniku znalazły się dwie lysmata wundermanni (od miesiąca), trochus (3 tygodnie), calcinus elegant (2 tygodnie) oraz maly zoanthus, drugi mały koralowiec którego nazwy zupełnie nie pamiętam (malutkie fosforyzujące kwiatki), obydwa 2 tygodnie, oraz briateum. Wszystko ma się wyśmienicie, prócz koralowcow, które po tygodniu się zwinęły. Ale już wiem, że to przez zbyt wysokie zawartości fosforanów i azotanów, których staram się pozbyc.. A co do glonów, czytałem, że z nimi ponoć świetnie sobie poradzi dolabella, warto zainwestowac? Nie wiem, czy się zbytnio nie rozpędziłem odbiegając od tematu
Dzieki za wyczerpujące odpowiedzi czuję się w obowiązku poinformować, że w międzyczasie w zbiorniku znalazły się dwie lysmata wundermanni (od miesiąca), trochus (3 tygodnie), calcinus elegant (2 tygodnie) oraz maly zoanthus, drugi mały koralowiec którego nazwy zupełnie nie pamiętam (malutkie fosforyzujące kwiatki), obydwa 2 tygodnie oraz briateum. Wszystko ma się wyśmienicie, prócz koralowcow, które po tygodniu się zwinęły. Ale już wiem, że to przez zbyt wysokie zawartości fosforanów i azotanów, których staram się pozbyc.. A co do glonów, czytałem, że z nimi ponoć świetnie sobie poradzi dolabella, warto zainwestowac? Nie wiem, czy się zbytnio nie rozpędziłem odbiegając od tematu
Dzieki za wyczerpujące odpowiedzi czuję się w obowiązku poinformować, że w międzyczasie w zbiorniku znalazły się dwie lysmata wundermanni (od miesiąca), trochus (3 tygodnie), calcinus elegant (2 tygodnie) oraz maly zoanthus, drugi mały koralowiec którego nazwy zupełnie zapomniałem (malutkie fosforyzujące kwiatki), obydwa 2 tygodnie oraz briateum. Wszystko ma się wyśmienicie, prócz koralowcow, które po tygodniu się zwinęły. Ale już wiem, że to przez zbyt wysokie zawartości fosforanów i azotanów, których staram się pozbyc.. A co do glonów, czytałem, że z nimi ponoć świetnie sobie poradzi dolabella, warto zainwestowac? Nie wiem, czy się zbytnio nie rozpędziłem odbiegając od tematu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.