Skocz do zawartości

Historia edycji

tomcio

tomcio

22 minuty temu, alexw200 napisał:

Chłopaki ale tak z drugiej strony...... czy to tak ciężko wstawić przed tytłem [K] lub ?? To tak jak z podatkami, też mi się nie podobają ale trzeba płacić, a tu - właściciel/admin/mod napisał regulamin i poprosił żeby tak było więc po co dyskutować?

Skoro wystawiam ogłoszenie w dziale "sprzedam" to chyba nie chcę zamienić albo kupić - czy to jest niezrozumiałe lub nielogiczne ????

A pisanie od nowa to absurd - już mi się nie chce.

Wolałbym aby kasowano/banowano wszystkie niegramatyczne i nieortograficzne posty. Kłują w oczy i obniżają poziom forum. I też są niezgodne z regulaminem !!!

T

PS

12 minut temu, chwialek napisał:

Koledzy - ale czasami wystarczy zapytać moderatora czy nie przekopiuje wam odrzuconej treści do PW ... pozdrawiam.

Przecież zapytałem przed chwilą i dostałem jasną odpowiedź

T

tomcio

tomcio

15 minut temu, alexw200 napisał:

Chłopaki ale tak z drugiej strony...... czy to tak ciężko wstawić przed tytłem [K] lub ?? To tak jak z podatkami, też mi się nie podobają ale trzeba płacić, a tu - właściciel/admin/mod napisał regulamin i poprosił żeby tak było więc po co dyskutować?

Skoro wystawiam ogłoszenie w dziale "sprzedam" to chyba nie chcę zamienić albo kupić - czy to jest niezrozumiałe lub nielogiczne ????

A pisanie od nowa to absurd - już mi się nie chce.

Wolałbym aby kasowano/banowano wszystkie niegramatyczne i nieortograficzne posty. Kłują w oczy i obniżają poziom forum. I też są niezgodne z regulaminem !!!

T

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.