Skocz do zawartości

Historia edycji

alexw200

alexw200

4 minuty temu, silvia napisał:

dobra o obniżonej zawartości tlenu bo w warunkach domowych warunki "beztlenowe" to właściwie fikcja :)

A już chciałem ci tu równania zacząć wklejać :P
Wracając do tematu, uważam, ze odpowiednia ilość złoża, które zasiedla bakterie plus do tego wydajny filtr glonowy rozwiążą koledze probemy, bo czego nie załatwią bakterie to zjedzą glony. A jak do pełni szczęścia zastosujesz dsb to "beztlenowce" wygładzą wszystko.

tylko ... jaki duży do 1200 w obiegu ? :) poza tym duża ilość glonów i zaraz "wytrzepią" wodę ze wszystkiego co się da

Nie za duży, jako dodatek, do takiego zbiornika powiedzmy refugium około 60-80 litrów

alexw200

alexw200

3 minuty temu, silvia napisał:

dobra o obniżonej zawartości tlenu bo w warunkach domowych warunki "beztlenowe" to właściwie fikcja :)

Wracając do tematu, uważam, ze odpowiednia ilość złoża, które zasiedla bakterie plus do tego wydajny filtr glonowy rozwiążą koledze probemy, bo czego nie załatwią bakterie to zjedzą glony. A jak do pełni szczęścia zastosujesz dsb to "beztlenowce" wygładzą wszystko.

alexw200

alexw200

Teraz, silvia napisał:

Wracając do tematu, uważam, ze odpowiednia ilość złoża, które zasiedla bakterie plus do tego wydajny filtr glonowy rozwiążą koledze probemy, bo czego nie załatwią bakterie to zjedzą glony.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.