Skocz do zawartości

Historia edycji

junior13

junior13

Ze skala jest jak w totolotku. Moje pierwsze akwarium nauczyło mnie jak podchodzić do problemów , jak ich unikać itp. Ale jest zawsze jakiś czynnik którego nie przewidzisz. 

Kupując przedmiotową skalę wiedziałem ,że muszę uważać na po4 ,kh bo nie jest to Premium, moczyla  się  w beczce z solanką , po jakimś czasie parametry w porządku i sup do akwarium ,więc była zachowana  ostrożność która w ostatecznym rozrachunku w jakim stopnu pogrążyła baniak .Ponieważ jak wsadził bym ją od razu  i byłby dostęp światła to dojrzewanie przebiegło by inaczej ,a tak szukał przyczyny gdzie indziej ze względu na dobre parametry wody( taka zmyłka )

junior13

junior13

Ze skala jest jak w totolotku. Moje pierwsze akwarium nauczyło mnie jak podchodzić do problemów , jak ich unikać itp. Ale jest zawsze jakiś czynnik którego nie przewidzisz. 

Kupując przedmiotową skalę wiedziałem ,że muszę uważać na po4 ,kh bo nie jest to Premium, moczyla  się  w beczce z solanką , po jakimś czasie parametry w porządku i sup do akwarium ,więc była zachowana jakaś ostrożność która w ostatecznym rozrachunku w jakim stopnu pogrążyła baniak .Ponieważ jak wsadził bym ją od razu  i byłby dostęp światła to dojrzewanie przebiegło by inaczej ,a tak szukał przyczyny gdzie indziej ze względu na dobre parametry wody( taka zmyłka )

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.