Skocz do zawartości

Historia edycji

sebb75

sebb75

Dziś odessałem cyjano wężykiem ile mogłem :) przy okazji zrobiłem podmiankę. Wszystko póki co żyje, nawet ten bidny Trochus łazi po tylnej szybie i jakoś się trzyma ;) Nie widać tylko Nassariusa..

Pytanko: czy Microbe-Lift Special Blend podawać częściej czy raz w tygodniu? I drugie: znalazłem coś takiego jak Mycosidol Colombo, piszą na forum, ze bardzo dobrze zwalcza cyjano, ale czasem padają zwierzaki, czy warto? Czytałem też bardzo dobre opinie o Cerithium Caeruleum, ponoć zjada to dziadostwo..

Pachyclavularia i Zoanthus chyba niestety padły, trzyma się tylko Briareum..

Czym jeszcze mogę zadziałać?

sebb75

sebb75

Dziś odessałem cyjano wężykiem ile mogłem :) przy okazji zrobiłem podmiankę. Wszystko póki co żyje, nawet ten bidny Trochus łazi po tylnej szybie i jakoś się trzyma ;)

Pytanko: czy Microbe-Lift Special Blend podawać częściej czy raz w tygodniu? I drugie: znalazłem coś takiego jak Mycosidol Colombo, piszą na forum, ze bardzo dobrze zwalcza cyjano, ale czasem padają zwierzaki, czy warto? Czytałem też bardzo dobre opinie o Cerithium Caeruleum, ponoć zjada to dziadostwo..

sebb75

sebb75

Dziś odessałem cyjano wężykiem ile mogłem :) przy okazji zrobiłem podmiankę. Wszystko póki co żyje, nawet ten bidny Trochus łazi po tylnej szybie i jakoś się trzyma ;)

Pytanko: czy Microbe-Lift Special Blend podawać częściej czy raz w tygodniu? I drugie: znalazłem coś takiego jak Mycosidol Colombo, piszą na forum, ze bardzo dobrze zwalcza cyjano, ale czasem padają zwierzaki, czy warto? Czytałem też bardzo dobre opinie o Cerithium Caeruleum, piszą, że zjada to dziadostwo..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.