Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

Za kilka miesięcy chciałbym przesiąść sie z mojej kostki na dużo większe akwarium a do tego czasu chciał bym skompletować sprzęt . Planuje akwarium co najmniej 600 litrów min 1.5m długie  (takie by było dobre na pokolca królewskiego , planuje tez lPS i SPS ) wiec chciałbym kupić odpieniacz , reaktor , oświetlenie  led itd . Planuje ten zakup dużo wcześniej wiec będę miał na to trochę gotówki i szukam raczej sprzętu nie najtańszego  . Nie chciał bym wtopić wiec pytam o radę co kupić . Na pierwszy ogień zastanawiam sie nad odpieniaczem i reaktorem bubble magus , nie wiem tylko jaki rodzaj wybrać bo wyczytałem ze np reaktor niektórzy zalecają większy niż wychodzi z litrarzu akwarium . Za wszystkie rady będę wdzięczny . Dzięki 

Hoom

Hoom

Za kilka miesięcy chciałbym przesiąść sie z mojej kostki na dużo większe akwarium a do tego czasu chciał bym skompletować sprzęt . Planuje akwarium co najmniej 600 litrów (takie by było dobre na pokolca królewskiego , planuje tez lPS i SPS ) wiec chciałbym kupić odpieniacz , reaktor , oświetlenie  led itd . Planuje ten zakup dużo wcześniej wiec będę miał na to trochę gotówki i szukam raczej sprzętu nie najtańszego  . Nie chciał bym wtopić wiec pytam o radę co kupić . Na pierwszy ogień zastanawiam sie nad odpieniaczem i reaktorem bubble magus , nie wiem tylko jaki rodzaj wybrać bo wyczytałem ze np reaktor niektórzy zalecają większy niż wychodzi z litrarzu akwarium . Za wszystkie rady będę wdzięczny . Dzięki 

Hoom

Hoom

Za kilka miesięcy chciałbym przesiąść sie z mojej kostki na dużo większe akwarium a do tego czasu chciał bym skompletować sprzęt . Planuje akwarium co najmniej 600 litrów (takie by było dobre na pokolca królewskiego , planuje tez lPS i SPS ) wiec chciałbym kupić odpieniacz , reaktor , lampe led itd . Planuje ten zakup dużo wcześniej wiec będę miał na to trochę gotówki i szukam raczej sprzętu nie najtańszego  . Nie chciał bym wtopić wiec pytam o radę co kupić . Na pierwszy ogień zastanawiam sie nad odpieniaczem i reaktorem bubble magus , nie wiem tylko jaki rodzaj wybrać bo wyczytałem ze np reaktor niektórzy zalecają większy niż wychodzi z litrarzu akwarium . Za wszystkie rady będę wdzięczny . Dzięki 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.