Witam przepraszam ze znów zawracam gitarę może głupim pytaniem ale sie już trochę pogubiłem w tych wszystkich rodzajach piltracji i wydaje mi sie ze niektóre sie dublują odnośnie zastosowania . Kupiłem już dobry odpieniacz , calcium reaktor i myśle o następnych zakupach i tu mam problem bo nie wiem czy wszystkich ich potrzebuje ale tez chce mieć akwarium co zapewni mi w miarę idealne warunki dla korali . I moje pytanie jest odnośnie zeovit reactor , reactor denitryfikacyjny , algae reactor , biopellets reactor i pewnie jeszcze by sie coś znalazło . Które z nich potrzebuje a które mogę sobie odpuścić lub może potrzeba mi wszystkich ? Dzięki
Historia edycji
Witam przepraszam ze znów zawracam gitarę może głupim pytaniem ale sie już trochę pogubiłem w tych wszystkich rodzajach piltracji i wydaje mi sie ze niektóre sie dublują odnośnie zastosowania . Kupiłem już dobry odpieniacz , calcium reaktor i myśle o następnych zakupach i tu mam problem bo nie wiem czy wszystkich ich potrzebuje ale tez chce mieć akwarium ci zapewni mi w miarę idealne warunki dla korali . I moje pytanie jest odnośnie zeovit reactor , reactor denitryfikacyjny , algae reactor , biopellets reactor i pewnie jeszcze by sie coś znalazło . Które z nich potrzebuje a które mogę sobie odpuścić lub może potrzeba mi wszystkich ? Dzięki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.