Tygrys111 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam. Ma ktoś z Was jakiś namiar na kogoś kto może skleić sumpa na wymiar w Łodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2018 Większość firm które kleją akwaria, poskleja też sumpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2018 Nie mam namiaru pytam bo może ktoś ma dobre źródło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Jestem na etapie projektu sumpa o wymiarach 45x40x30 oceńcie rysunek Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Tygrys111 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Zrób niższe przegrody maks 23-25 cm bo odpieniacz w takiej wodzie najlepiej pracuje. Zyskasz jeszcze na wodzie ze spływu w razie zaniku prądu nie przeleje przez brzeg sumpa.Przy pompie powrotu przegrody niższe o 1cm czyli 22-24 cm. Wysłane z mojego BV9000Pro-F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Ale może być trzykomorowy czy celować w dwie komory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Może być trzykomorowy tylko zrób niższe przegrody tak jak pisałem max 25 cm od dna sumpa.Wysłane z mojego BV9000Pro-F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Ok dzięki jutro jadę do szklarza. Dwie pierwsze robie na 25cm dwie drugie na 23cm reszta bez zmian? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach