Ja mam dwie Gyre 230 i żadnych siatek na nich nie mam a ślimaków turbo(małe)mam z setkę i nic mi się z pompami nie stało .Pierwszy raz pompy czyściłem po pół roku.Budowa Gyre i Glamorca jest podobna wiec myśle ze będzie ok.Te pompy są na prawdę super a ilość ustawień jest przeogromna mam tez Jebao ale są tylko z wyglądu podobne ale reszta moim zdaniem przemawia za Maxspect(Od niedawna można sterować nimi przez aplikacje na wifi)Widzę w opisie ze masz Red Sea 250-mam taki sam i super się w nim dwie takie pompy sprawdzają
Historia edycji
Ja mam dwie Gyre 230 i żadnych siatek na nich nie mam a ślimaków turbo(małe)mam z setkę i nic mi się z pompami nie stało .Pierwszy raz pompy czyściłem po pół roku.Budowa Gyre i Glamorca jest podobna wiec myśle ze będzie ok.Te pompy są na prawdę super a ilość ustawień jest przeogromna mam tez Jebao ale są tylko z wyglądu podobne ale reszta moim zdaniem przemawia za Maxspect(Od niedawna można sterować nimi przez aplikacje na wifi)
Ja mam dwie Gyre 230 i żadnych siatek na nich nie mam a ślimaków turbo(małe)mam z setkę i nic mi się z pompami nie stało .Pierwszy raz pompy czyściłem po pół roku.Budowa Gyre i Glamorca jest podobna wiec myśle ze będzie ok
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.