Skocz do zawartości

Historia edycji

Nalesnick

Nalesnick

W dniu 5.05.2018 o 16:27, darek1973 napisał:

Dziękuję Wam za zainteresowanie tematem. Kupiłem pokolca ponieważ za 2-3 miesiące będę składać 2 razy większe akwarium.

Kolego, ale nie przejmuj się takimi komentarzami. 90cm gługości akwa to zdecydowanie za mało na pokolca ale 120cm to już ok. Był już niejeden temat o tym. Każde akwa jest za małe na nasze pokolce. Ważniejsze by mu jakość wody i pokarmu zapewnić niż 30cm akwarium. Oczywicie, gdzieś granicę trzeba wyznaczać ale jest on jednak bardzo płynna - moim zdaniem.

A mój strigosus był bardzo spokojnym strigosusem - nie ruszał chelmona, żółtka odrobine, i veliferum i anthiasów nie widział. Rzeczywiście - nie lubił salariasa. Ale nazywanie tej oazy spokoju agresywnym pokolcem to wielkie nadużycie.  :D 

Nalesnick

Nalesnick

W dniu 5.05.2018 o 16:27, darek1973 napisał:

Dziękuję Wam za zainteresowanie tematem. Kupiłem pokolca ponieważ za 2-3 miesiące będę składać 2 razy większe akwarium.

Kolego, ale nie przejmuj się takimi komentarzami. 90cm gługości akwa to zdecydowanie za mało na pokolca ale 120cm to już ok. Był już niejeden temat o tym. Każde akwa jest za małe na nasze pokolce. Ważniejsze by mu jakość wody i pokarmu zapewnić niż 30cm akwarium. Oczywicie, gdzieś granicę trzeba wyznaczać ale jest on jednak bardzo płynna - moim zdaniem.

A mój strigosus był bardzo spokojnym strigosusem - nie ruszał chelmona, żółtka, veliferum anthiasów. Rzeczywiście - nie lubił salariasa. Ale nazywanie tej oazy spokoju agresywnym pokolcem to wielkie nadużycie.  :D 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.