Skocz do zawartości

Historia edycji

TMK

TMK

Mnie to niezbyt wyglada na Berghię.  Oczywiscie   zdjecia zawsze przekłamują, ale  to stworzenie jest  jakoś ciemniejsze, bardziej pomarańczowe i na zdjeciu wydaje mi się , że druga para czułków ma  rozgałęzienia. i jakoś mniej smukłe.

Takie slimaki to przeważnie specjalisci pokarmowi. Więc  ślimaka do szkalnki dać mu jakąś malutką  aiptasie  i  sprawdzić po  3 dniach. a drugiego do szklanki z zoasem. 

Może  masz  dwa rózne gatunki?

TMK

TMK

Mnie to niezbyt wyglada na Berghię.  Oczywiscie   zdjecia zawsze przekłamują, ale  to stworzenie jest  jakoś ciemniejsze, bardziej pomarańczowe i na zdjeciu wydaje mi się , że druga para czułków ma  rozgałęzienia.  Może to odmiana murzyn?

Takie slimaki to przeważnie specjalisci pokarmowi. Więc  ślimaka do szkalnki dać mu jakąś malutką  aiptasie  i  sprawdzić po  3 dniach.

TMK

TMK

Mnie to niezbyt wyglada na Berghię.  Oczywiscie   zdjecia zawsze przekłamują, ale  to stworzenie jest  jakoś ciemniejsze, bardziej pomarańczowe i na zdjeciu wydaje mi się , że druga para czułków ma  rozgałęzienia. 

Takie slimaki to przeważnie specjalisci pokarmowi. Więc  ślimaka do szkalnki dać mu jakąś malutką  aiptasie  i  sprawdzić po  3 dniach.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.