Skocz do zawartości

Historia edycji

Luigi

Luigi

ReefPack 100 już zakupiony, 250 to straszna krowa. Kaskada zepsuję mi wizualny stan rzeczy. Co do filtra to maluszek wejdzie tam  Equo Filtra5 jakieś 120ml.

Obsada pływająca wejdzie co najmniej 4 miesiące jak nie więcej po starcie, jak wszystko będzie w miarę stabilne.

Będzie to dosłownie test taki low-tech. Najwyżej zrobi się restart na nowym sprzęcie , ale jestem dobrej nadziei.

Lampa się robi będzie pięknie wisieć nad baniaczkiem. Baniaczkiem będzie w środku [emoji41]. Boczne Lampy też są mojego wykonania też będą sterowane.5d2311b30b0b032aeba265ca0821d61e.jpg

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Luigi

Luigi

ReefPack 100 już zakupiony, 250 to straszna krowa. Kaskada zepsuję mi wizualny stan rzeczy. Co do filtra to maluszek wejdzie tam  Equo Filtra5 jakieś 120ml.

Obsada pływająca wejdzie co najmniej 4 miesiące jak nie więcej po starcie, jak wszystko będzie w miarę stabilne.

Będzie to dosłownie test taki low-tech. Najwyżej zrobi się restart na nowym sprzęcie , ale jestem dobrej nadziei.

Lampa się robi będzie pięknie wisieć nad baniaczkiem. Baniaczkiem będzie w środku [emoji41]5d2311b30b0b032aeba265ca0821d61e.jpg

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.