Skocz do zawartości

Historia edycji

sebb75

sebb75

W niedzielę wężowidło było na bocznej szybie, jak zeszło na piasek zobaczyłem, że ma obdarty kawałek macki (zdjęcie 1)

W poniedziałek musiałem wyjechać, wróciłem wczoraj wieczorem i wężowidło miało wyjedzony środek.. Dziś straciło jedno odnuże, ale nadal pełza... Podjadają go krewetki, bo co chwila na nim siedzą. Co się mogło stać i to w tak krótkim czasiew (2 dni)? Czy powinienem go wyciągnąć z akwarium?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

sebb75

sebb75

W niedzielę wężowidło było na bocznej szybie, jak zeszło na piasek zobaczyłem, że ma obdarty kawałek macki (zdjęcie 1)

W poniedziałek musiałem wyjechać, wróciłem wczoraj wieczorem i wężowidło miało wyjedzony środek.. Dziś straciło dwa odnuża, ale nadal pełza... Podjadają go krewetki, bo co chwila na nim siedzą. Co się mogło stać i to w tak krótkim czasiew (2 dni)? Czy powinienem go wyciągnąć z akwarium?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

sebb75

sebb75

Wróciłem wczoraj wieczorem i wężowidło miało wyjedzony środek.. Dziś straciło dwa odnuża, ale nadal pełza... Podjadają go krewetki, bo co chwila na nim siedzą. Co się mogło stać i to w tak krótkim czasiew (2 dni)? Czy powinienem go wyciągnąć z akwarium?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

sebb75

sebb75

W niedzielę wężowidło było na bocznej szybie, jak zeszło na piasek zobaczyłem, że ma obdarty kawałek macki.

wężowidło 1.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.