Skocz do zawartości

Historia edycji

pabloz

pabloz

Witam szanowne grono.

Przygotowuję się do budowy stołu na którym chcę postawić dwa zbiorniki:

1. 120 cm długości, 40 cm wysokości, 30 cm szerokości

2. 200 cm długości, 50 cm wysokości, 60 cm szerokości

Jako nóg stołu, chcę użyć dwóch, ośmio-krawędziowych, stelaży o wymiarach: 108 cm długości, 108 cm wysokości, 60 cm szerokości, wykonanych z profilu stalowego 4 cm x 4cm x 4mm

Blat będzie wykonany z pięciu belek świerkowych o przekroju 12 cm x 6 cm ułożonych na płasko, o długości 340 cm. Blat będzie wystawał z obu końców stołu poza krawędź stelaża na 32 cm, odległość między stelażami wyniesie 80 cm. Oba zbiorniki będą wychodzić na blat poza krawędź stelaża na 12 cm.

Ciężar obu baniaków wraz z blatem i osprzętem będzie miał jakieś 900 do 1000kg.

Proszę o radę i konstruktywną krytykę :) osoby z doświadczeniem w budowie takich lub podobnych konstrukcji.

Screen Shot 2018-06-29 at 22.46.04.png

pabloz

pabloz

Witam szanowne grono.

1. 200 cm długości, 50 cm wysokości, 60 cm szerokości

2. 120 cm długości, 40 cm wysokości, 30 cm szerokości

Jako nóg stołu, chcę użyć dwóch, ośmio-krawędziowych, stelaży o wymiarach: 108 cm długości, 108 cm wysokości, 60 cm szerokości, wykonanych z profilu stalowego 4 cm x 4cm x 4mm

Blat będzie wykonany z pięciu belek świerkowych o przekroju 12 cm x 6 cm ułożonych na płasko, o długości 340 cm. Blat będzie wystawał z obu końców stołu poza krawędź stelaża na 32 cm, odległość między stelażami wyniesie 80 cm. Oba zbiorniki będą wychodzić na blat poza krawędź stelaża na 12 cm.

Proszę o radę i konstruktywną krytykę :) osoby z doświadczeniem w budowie takich lub podobnych konstrukcji.

pabloz

pabloz

Witam szanowne grono.

1. 200 cm długości, 50 cm wysokości, 60 cm szerokości

2. 120 cm długości, 40 cm wysokości, 30 cm szerokości

Jako nóg stołu, chcę użyć dwóch, ośmio-krawędziowych stelaży o wymiarach: 108 cm długości, 108 cm wysokości, 60 cm szerokości, wykonanych z profilu stalowego 4 cm x 4cm x 4mm

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.