Skocz do zawartości

Historia edycji

Hellu

Hellu

W dniu 5.07.2018 o 13:51, bocja napisał:

Ładnie i faktycznie dołożenie jakiejś skały typu wieża mogło by fajnie wyglądać i urozmaicić wygląd. Czarne tło od strony ściany dołożysz?

Wiesz co, coś dołożę na bank. Czarne tło wjedzie z pierwszym życiem zapewne.

12 godzin temu, Towle napisał:

Cześć, a jak świecisz? lampa od razu na maxa czy skręcona?

Lampka świeci od początku w programach(świt, zmierzch etc.) - troszkę ją skręciłem, ale raczej jest to docelowe świecenie od początku niż stopniowe.

Zaczyna wychodzić pierwsze życie co bardzo nas fascynuje, żywa skała robi robotę... Coś puszcza w nocy nitki i ściąga nimi syf ze skał i piasku do siebie w jakieś dziury w skale, stawiam na spaghetti worma. Widać też małe wieloszczety. Śmigają też dwa malutkie ślimaki, jeden pomarańczowy drugi czarny, więc dostały bardzo ambitne imiona - Pomarańczek i Czarnuch. Główną atrakcja jest nocny krab - siedzi sobie w skale, bardzo płochliwy, ucieka od światła. Niestety moja wiedza kuleję, więc póki co staram się go zidentyfikować... podobny do xantho/xanthidae (przypasowałem na podstawie strony reeflex) :) Pewnie okaże się jakimś zawodowym fighterem, co by pokolca pyknął - rozmiar z 3 cm. 

krab.jpg

Hellu

Hellu

Ładnie i faktycznie dołożenie jakiejś skały typu wieża mogło by fajnie wyglądać i urozmaicić wygląd. Czarne tło od strony ściany dołożysz?

Wiesz co, coś dołożę na bank. Czarne tło wjedzie z pierwszym życiem zapewne.

12 godzin temu, Towle napisał:

Lampka świeci od początku w programach(świt, zmierzch etc.) - troszkę ją skręciłem, ale raczej jest to docelowe świecenie od początku niż stopniowe.

Zaczyna wychodzić pierwsze życie, co bardzo nas fascynuje, żywa skała robi robotę... Coś puszcza w nocy nitki i ściąga nimi syf ze skał i piasku do siebie w jakieś dziury w skale, stawiam na spaghetti worma. Widać też małe wieloszczety. Śmigają też dwa malutkie ślimaki, jeden pomarańczowy drugi czarny, więc dostały bardzo ambitne imiona - Pomarańczek i Czarnuch. Główną atrakcja jest nocny krab - siedzi sobie w skale, bardzo płochliwy, ucieka od światła. Niestety moja wiedza kuleję, więc póki co staram się go zidentyfikować... podobny do xantho/xanthidae (przypasowałem na podstawie strony reeflex) :) Pewnie okaże się jakimś zawodowym fighterem, co by pokolca pyknął - rozmiar z 3 cm. 

krab.jpg

Hellu

Hellu

Wiesz co, coś dołożę na bank. Pewnie tło wjedzie z pierwszym życiem zapewne, czarne raczej.

11 godzin temu, Towle napisał:

Zaczyna wychodzić pierwsze życie, co bardzo nas fascynuje, żywa skała robi robotę... Coś puszcza w nocy nitki i ściąga nimi syf ze skał i piasku do siebie w jakieś dziury w skale, stawiam na spaghetti worma. Widać też małe wieloszczety. Śmigają też dwa malutkie ślimaki, jeden pomarańczowy drugi czarny, więc dostały bardzo ambitne imiona - Pomarańczek i Czarnuch. Główną atrakcja jest nocny krab - siedzi sobie w skale, bardzo płochliwy, ucieka od światła. Niestety moja wiedza kuleję, więc póki co staram się go zidentyfikować... podobny do xantho/xanthidae (przypasowałem na podstawie strony reeflex) :) Pewnie okaże się jakimś zawodowym fighterem, co by pokolca pyknął - rozmiar z 3 cm. 

krab.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.