Skocz do zawartości

Historia edycji

Tomek92

Tomek92

Szczerze to nie wiem raz mi się wydaje że ustawiona na 100% daje za mocne światło a teraz zastanawiam się nad dodaniem 2*8w T5 ciężko mi stwierdzić za malo jeszcze doswiadczenia. Żaden koralowiec w akwarium nie narzeka oprócz euphylii która jest w stanie stagnacji od 2 miesięcy, ale jej problem zweryfikuje na przestrzeni miesiaca. Zacząłem dozować a,b,c aquaforest zobaczymy czy ruszy. Z sps mam tylko montipore, która ma przyrosty przy tej lampie. 

Tak w ogóle muszę zrobić updated baniaczka bo obsada się bardzo zmieniła ale to jak znajdę wenę.

Tomek92

Tomek92

Szczerze to nie wiem raz mi się wydaje że ustawiona na 100% daje za mocne światło a teraz zastanawiam się nad dodaniem 2*8w T5 ciężko mi stwierdzić za malo jeszcze doswiadczenia. Żaden koralowiec w akwarium nie narzeka oprócz euphylii która jest w stanie stagnacji od 2 miesięcy, ale jej problem zweryfikuje na przestrzeni miesiaca. Zacząłem dozować a,b,c aquaforest zobaczymy czy ruszy. Z sps mam tylko montipore, która ma przyrosty przy tej lampie. 

Tomek92

Tomek92

Szczerze to nie wiem raz mi się wydaje że ustawiona na 100% daje za mocne światło a teraz zastanawiam się nad dodaniem 2*8w T5 ciężko mi stwierdzić za mało się znam. Żaden koralowiec w akwarium nie narzeka oprócz euphylii która jest w stanie stagnacji od 2 miesięcy, ale jej problem zweryfikuje na przestrzeni miesiaca. Zacząłem dozować a,b,c aquaforest zobaczymy czy ruszy. Z sps mam tylko montipore, która ma przyrosty przy tej lampie. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.