Witam serdecznie wszystkich doświadczonych akwarystów. Mam pytanie odnośnie tego sprzętu czy on wystarczy i co jeszcze byłoby potrzebne posiadanie akwarium (słodkowodne do przeróbki na solniczke), fluval 205 (też z słodkowodnego filtr), odpieniacz Resun sk-300,żywy piasek 20 kg, 6 kg żywej skały z życiem, salimeter, tds, Ro woda do tego AF build i bakterie MicroBacter7, sól ATI professional A mogę odrazu do nowego akwarium włożyć żywą skalę na której jest życie?
Historia edycji
Witam serdecznie wszystkich doświadczonych akwarystów. Mam pytanie odnośnie tego sprzętu czy on wystarczy i co jeszcze byłoby potrzebne posiadanie akwarium (słodkowodne do przeróbki na solniczke), fluval 205 (też z słodkowodnego filtr), odpieniacz Resun sk-300, 6 kg żywej skały z życiem, salimeter, tds, Ro woda do tego AF build i bakterie MicroBacter7, sól ATI professional A mogę odrazu do nowego akwarium włożyć żywą skalę na której jest życie?
Witam serdecznie wszystkich doświadczonych akwarystów. Mam pytanie odnośnie tego sprzętu czy on wystarczy i co jeszcze byłoby potrzebne posiadanie akwarium (słodkowodne do przeróbki na solniczke), fluval 205 (też z słodkowodnego filtr), odpieniacz Resun sk-300, 6 kg żywej skały z życiem, salimeter, tds, Ro woda do tego AF build i bakterie MicroBacter7, sól ATI professional A mogę odrazu do nowego akwarium włożyć żywą skalę na której jest życie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.