Skocz do zawartości

Historia edycji

Orefter

Orefter

Witam serdecznie wszystkich doświadczonych akwarystów. Mam pytanie odnośnie tego sprzętu czy on wystarczy i co jeszcze byłoby potrzebne posiadanie akwarium (słodkowodne do przeróbki na solniczke), fluval 205 (też z słodkowodnego filtr), odpieniacz Resun sk-300,żywy piasek 20 kg,    6 kg żywej skały z życiem, salimeter, tds, Ro woda do tego AF build i bakterie MicroBacter7, sól ATI professional A mogę odrazu do nowego akwarium włożyć żywą skalę na której jest życie? 

Orefter

Orefter

Witam serdecznie wszystkich doświadczonych akwarystów. Mam pytanie odnośnie tego sprzętu czy on wystarczy i co jeszcze byłoby potrzebne posiadanie akwarium (słodkowodne do przeróbki na solniczke), fluval 205 (też z słodkowodnego filtr), odpieniacz Resun sk-300, 6 kg żywej skały z życiem, salimeter, tds, Ro woda do tego AF build i bakterie MicroBacter7, sól ATI professional A mogę odrazu do nowego akwarium włożyć żywą skalę na której jest życie? 

Orefter

Orefter

Witam serdecznie wszystkich doświadczonych akwarystów. Mam pytanie odnośnie tego sprzętu czy on wystarczy i co jeszcze byłoby potrzebne posiadanie akwarium (słodkowodne do przeróbki na solniczke), fluval 205 (też z słodkowodnego filtr), odpieniacz Resun sk-300, 6 kg żywej skały z życiem, salimeter, tds, Ro woda do tego AF build i bakterie MicroBacter7, sól ATI professional A mogę odrazu do nowego akwarium włożyć żywą skalę na której jest życie? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.