Nuke Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 Jedno akwarium przestawiam na Koniki.Akwarium 200L plus 60L refugium.Obecnie w jego obsadzie jest: 2xNemo,Mandaryn,Chelmon,Pterapogon,Jeżowiec,Salarias,babka Puellaris,Dascyllus Aruanus,Stegastes diencaeus,falco,kraby,żółtek,rozgwiazda piaskowa,Protoreaster linckii,z korali które mogły by zaszkodzić(chyba) to catalaphylia,euphylia,no i quadri i chyba crassy.Korale mogę przenieś,ale ryby które nie mogą z nimi być bedą musiały iść na sprzedaż,ponieważ w drugim są skrzydlice i nie zamierzam zaserwować im tak drogiego pokarmu ;).Stronę Seahorse już prześwietliłem,i z opisu nie których ryb wynika że są ogólnie spokojne ale mogą lub są tylko konkurencją do pokarmu.I gdzie mógłbym zamówić posidonia oceanica ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel* Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 hmm nie do końca rozumiem post ale jeśli chcesz co,s sprzedać daj znać. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuke Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 Wymieniłem obecną obsadę W akwarium mogą zostać tylko te które mogą być z konikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullmaster9 Zgłoś Napisano 15 Września 2018 Konie fajna sprawa W dniu 2018-08-17 o 18:31, Nuke napisał: Jedno akwarium przestawiam na Koniki.Akwarium 200L plus 60L refugium.Obecnie w jego obsadzie jest: 2xNemo,Mandaryn,Chelmon,Pterapogon,Jeżowiec,Salarias,babka Puellaris,Dascyllus Aruanus,Stegastes diencaeus,falco,kraby,żółtek,rozgwiazda piaskowa,Protoreaster linckii,z korali które mogły by zaszkodzić(chyba) to catalaphylia,euphylia,no i quadri i chyba crassy.Korale mogę przenieś,ale ryby które nie mogą z nimi być bedą musiały iść na sprzedaż,ponieważ w drugim są skrzydlice i nie zamierzam zaserwować im tak drogiego pokarmu ;).Stronę Seahorse już prześwietliłem,i z opisu nie których ryb wynika że są ogólnie spokojne ale mogą lub są tylko konkurencją do pokarmu.I gdzie mógłbym zamówić posidonia oceanica ? Daj znać jak gdzieś dostaniesz posidonia oceanica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach