Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale nie spotkałem się w takich małych średnicach, a takie zwykłe wystarczy że coś podejdzie pomiędzy klapkę a kołnierz uszczelniający i już nie trzyma
Historia edycji
Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale nie spotkałem się w takich małych średnicach
Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale w nie spotkałem się takich małych średnicach
Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale w nie spotkałem się w takich małych średnicach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.