Skocz do zawartości

Historia edycji

boo12

boo12

Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale nie spotkałem się w takich małych średnicach, a takie zwykłe wystarczy że coś podejdzie pomiędzy klapkę a kołnierz uszczelniający i już nie trzyma

boo12

boo12

Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale nie spotkałem się w takich małych średnicach

boo12

boo12

Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale w nie spotkałem się  takich małych średnicach

boo12

boo12

Zawór zwrotny ogranicza przepływ wody dosyć znacznie do 50% w zależności od ciśnienia i wysokości podnoszenia, więc zdecydowanie nie warto brnąc w to rozwiązanie chyba, że klapowy ale w nie spotkałem się w takich małych średnicach

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.