Skocz do zawartości

Historia edycji

Shaman

Shaman

Poczytałem troszkę i zrobię sobie sump bez komór.

kupie odpieniacz, i  komory  dopiero dostosuję do ich wielkość -  oprócz dolewki, którą chce zrobić tak na 20l - do moich potrzeb.

Wtedy będę wiedział jakim w rzeczywistości dysponuje miejsce. Bardziej zależy mi na fachowym opisie wysokości poszczególnych przegród. Ale to pytanie zadam po fakcie w momencie sklejania ;)

Na YT widzę że sump można na wiele różnych sposobów wykonać każdy swój sposób zachwala - to będzie mój pierwszy sump dlatego z tej mojej niewiedzy pytam , czy aż tak ważne są wysokości poszczególnych komór... Nie chciałbym aby przy chwilowym braku zasilania dostać powódź :((

Myślę nad tymi odpieniaczami :

1 Boyu DT 2520

2 Haqos PS 600

3 Bubble Magus C -3,5

Shaman

Shaman

Poczytałem troszkę i zrobię sobie sump bez komór.

kupie odpieniacz, i  komory  dopiero dostosuję do ich wielkość -  oprócz dolewki, którą chce zrobić tak na 20l - do moich potrzeb.

Wtedy będę wiedział jakim w rzeczywistości dysponuje miejsce. Bardziej zależy mi na fachowym opisie wysokości poszczególnych przegród. Ale to pytanie zadam po fakcie w momencie sklejania ;)

Na YT widzę że sump można na wiele różnych sposobów wykonacći każdy swój sposób zachwala - to będzie mój pierwszy sump dlatego z tej mojej niewiedzy pytam , czy aż tak ważne są wysokości poszczególnych komór... Nie chciałbym aby przy chwilowym braku zasilania dostać powódź :((

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.