majestic Zgłoś Napisano 8 Września 2018 (edytowane) Godzinę temu, silvia napisał: wpisz w google Wapno sodowane do znieczuleń są np. po 60zł za 5l i temat do zerknięcia Poszukam na pewno ale nie wiem czy poza ebay'em w uk coś znajdę. Póki co czekam na puszkę ATI a dalej zobaczymy jak będzie. Może zmontuję taki jak snocho. Jeszcze jedna kwestia. Jak już wspominałem mam w systemie refugim. Co się stanie jeżeli zabiorę glonom co2?? Może w nocy włączać odpieniacz z co2 scrubberem a w dzień oświetlać refugium i wyłączać odpieniacz? To również pozwoliłoby podnieść parametry (no3, po4) ale troche boję się przelewania pieniaka przy takim cyklicznym włączniu i wyłączniu:/ Edytowane 8 Września 2018 przez majestic (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Września 2018 27 minut temu, majestic napisał: nie wiem czy poza ebay'em w uk coś znajdę. zapytaj u weterynarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach