Skocz do zawartości

Historia edycji

andzior70

andzior70

Godzinę temu, dadario napisał:

silikon nawet akwarystyczny żeby był całkowicie bezpieczny dla życia musi wyschnąć na powietrzu

Przecież nie posmaruje całej szyby a po dwóch godzinach zewnętrzna powłoka jest już na tyle utwardzona że już będzie się to trzymało, ponadto skąd takie info zaczerpnąłeś? Ja wiem że nic się  złego żadnemu z żyjących, w akwariach w których to robiono,  stworzeń  się nic nie stało po takiej operacji. Oczywiście  do klejenia używać tylko silikonu akwarystycznego,  np soudal.

andzior70

andzior70

57 minut temu, dadario napisał:

silikon nawet akwarystyczny żeby był całkowicie bezpieczny dla życia musi wyschnąć na powietrzu

Przecież nie posmaruje całej szyby a po dwóch godzinach zewnętrzna powłoka jest już na tyle utwardzona że już będzie się to trzymało, ponadto skąd takie info zaczerpnąłeś? Ja wiem że nic się  złego żadnemu z żyjących, w akwariach w których to robiono,  stworzeń  się nic nie stało po takiej operacji.

andzior70

andzior70

52 minuty temu, dadario napisał:

Przecież nie podaruje całej szyby a po dwóch godzinach zewnętrzna powłoka jest już na tyle utwardzona że już będzie się to trzymało, ponadto skąd takie info zaczerpnąłeś? Ja wiem że nic się  złego żadnemu z żyjących, w akwariach w których to robiono,  stworzeń  się nic nie stało po takiej operacji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.