Skocz do zawartości

Historia edycji

anney

anney

On 12/11/2018 at 8:37 PM, Nik@ said:

Bardzo mi się podoba to granatowe tło! Jestem super zadowolona.  Na jasnym niebieskim bardziej widać nieczystości, na granatowym nie. Dodaje ono głębi, pięknie kontrastują na nim koralowce i ryby, a jednocześnie nie pomniejsza optycznie zbiornika, jak czarne tło.  Nie czysciłam tylnej szyby od startu, zostawiłam to slimakom. 

W 360l przymierzała czarne tło i zbiornik drastycznie się skurczyl.

Jeszcze fajniej by pewnie wyglądała tapeta z głębią oceanu, w odcieniach granatu i z refleksami światła, ale wyszłyby z kieszeni kolejne stówki, a wolałam je wydać na zwierzaki, niż na na kawałek kolorowej folii ;) pomyślałam sobie, że tył pewnie zarośnie i nie będzie widać tapety, jednak nie zarósł i trochę teraz żałuję. 

fNBlDpG.jpg

mOUPr9k.jpg

jakie piekne!!! i te gorgonie... (nie ma czerwonej?)

briareum masz na osobnej skałce?

On 12/16/2018 at 7:54 AM, fresz33 said:

Znam to uczucie wieczornego widoku emoji14.png

4d219f13b54c2a6dad5134be473e91f3.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

piekne!

Freszu, jakie briareum masz na sciankach?  

anney

anney

On 12/11/2018 at 8:37 PM, Nik@ said:

Bardzo mi się podoba to granatowe tło! Jestem super zadowolona.  Na jasnym niebieskim bardziej widać nieczystości, na granatowym nie. Dodaje ono głębi, pięknie kontrastują na nim koralowce i ryby, a jednocześnie nie pomniejsza optycznie zbiornika, jak czarne tło.  Nie czysciłam tylnej szyby od startu, zostawiłam to slimakom. 

W 360l przymierzała czarne tło i zbiornik drastycznie się skurczyl.

Jeszcze fajniej by pewnie wyglądała tapeta z głębią oceanu, w odcieniach granatu i z refleksami światła, ale wyszłyby z kieszeni kolejne stówki, a wolałam je wydać na zwierzaki, niż na na kawałek kolorowej folii ;) pomyślałam sobie, że tył pewnie zarośnie i nie będzie widać tapety, jednak nie zarósł i trochę teraz żałuję. 

fNBlDpG.jpg

mOUPr9k.jpg

jakie piekne!!! i te gorgonie... (nie ma czerwonej?)

briareum masz na osobnej skałce?

On 12/16/2018 at 7:54 AM, fresz33 said:

Znam to uczucie wieczornego widoku emoji14.png

4d219f13b54c2a6dad5134be473e91f3.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

piekne!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.