Skocz do zawartości

Historia edycji

Rumcajs8

Rumcajs8

Dokładnie ten model lampy, do akwarium tej pojemności jest za słaba, aby dać radę przy twardych, ale do tego co ja planuję jest ok, jest dużo testòw tej lampy i daje fajne efekty bezpośrednio pod lampą nawet w większych zbiornikach , ale jak wspomniałem pod lampą i do pewnej głębokość. Jak się uprzeć to i twardy na szczycie skały da radę, tylko u mnie ma być bez stresu. Co do lampy wracając miałem ją w 60l i szczerze mogę polecić, w Polsce cena 350zl z gwarancją cenę każdy oceni sam czyn warto czy nie. Ciekawostką jest to że nano maniacy za granicą ją kochają.

Rumcajs8

Rumcajs8

Dokładnie ten model lampy, do akwarium tej pojemności jest za słaba, aby dać radę przy twardych, ale do tego co ja planuję jest ok, jest dużo testòw tej lampy i daje fajne efekty bezpośrednio pod lampą nawet w większych zbiornikach , ale jak wspomniałem pod lampą i do pewnej głębokość. Jak się uprzeć to i twardy na szczycie skały da radę, tylko u mnie ma być bez stresu. Co do lampy wracając miałem ją w 60l i szczerze mogę polecić, w Polsce cena 350zl z gwarancją cenę każdy oceni sam czyn warto czy nie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.