24 minutes ago, @Beti said:Panie Kolegowszystko zgodnie z upodobaniem rybek śpią gdzie chcą i jak chcą,nic się nie martw co do rybek...
Czesc, dzieki wielkie, ze znalazlas czas, aby zainteresowac sie moim tematem.
QuoteNie stosuj za dużo pożywki bo będziesz zaraz pisał że masz mgłę w akwarium(czyli zakwit bakteryjny)
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale chodzi Ci o MicrobeLift Special Blend oraz AquaForest NitraPhos Minus? Czy tez o te drobniutke krople vodki i limonki?
QuotePokaż fotkę czy sie coś zmieniło u Ciebie na + czy - ???
Na pewno na plus, ale to ciagle wyglada tragicznie ale wyniki chemiczne wygladaja bardzo obiecujaco.
To jest robione w nocy, wiec, to ze korale wygladaja tragicznie, to dlatego ze spia, wlaczylem na 10 sekund swiatlo by zrobic zdjecia.
Wiem, ze dla wiekszosci z Was to nie ma znaczenia, ale jak zobaczylem tego garbika, jedynego, schorowanego, z dwoma szramami po ataku innej ryby, ktory byl wczesniej prawie w 80% pokryty pasożytami (mąką), dzisiaj........
Przez prawie tydzien przestawialem falowniki recznie, bo go nie widywalem, wiec planowalem, aby jego zwloki wylowic...
A dzisiaj go zobaczylem wesolego, szramy ma te same, ale slady po chorobach sa naprawde ledwo widoczne, a ten wariat szaleje za jedzeniem
Mam po prostu satysfakcje, moze i bledna, ale spedzania tych kilku godzin dziennie nad akwa i czytaniem i pracowaniem, potwierdzona chemicznie, ze... wydaje mi sie, ze moglem mu uratowac zycie