16 godzin temu, Rafael31 napisał:Poziom wody masz trochę za niski.
Wody na razie nie dolewałem więcej gdyż zostawiłem przestrzeń na włożenie cyrkulatora + ręki przy jakimś początkowym układaniu aby się nic nie wylewało, na pewno doleje więcej wody teraz gdy już nie będę grzebał w środku
15 godzin temu, maciej01 napisał:Grzałka do filtra nie zmieści się?
Bardzo ciasno by było , na razie nie przeszkadza mi ona jakoś bardzo w akwarium, jeśli jednak chciałbym ją umieścić w filtrze, normalnie ją włożyć pomiędzy siporax? ( mam go w obydwu koszyczkach bez woreczków wrzucony luzem)
15 godzin temu, maciej01 napisał:Nic na razie nie rób, daj akwarium spokojnie dojrzewać.
Tak też robię , bez pośpiechu na spokojnie
4 godziny temu, natan2012 napisał:Bardzo fajna Skała teraz tylko przeczekać swoje i można zacząć zasiedlac. Osobiście dodałbym jeszcze jedną lampkę aktynike,
Bardzo dziękuję do zdjęć wyłączyłem aktynike , z włączoną aktyniką wygląda to tak:
4 godziny temu, natan2012 napisał:Na przyszłość warto też zainwestować w cyrkulację, gdyż sam filtr będzie za mało. Do kostki super sprawdza się Hydor Coralia 900.
Właśnie rozglądałem się za cyrkulatorem , na pewno jakaś cyrkulacja oprócz filtra pojawi się w kosteczce , wezmę Twoją propozycję pod uwagę
Wielkie dzięki wszystkim za udzielenie się w wątku