Skocz do zawartości

Historia edycji

alenqer

alenqer

17 minut temu, laszek napisał:

Żal mi Waszych zwierzaków. A z Waszej głupoty śmiać mi się chce. Miałem cyjano2 razy i pozbyłem się. Początkujący czytając Wasze wypociny to stracą autorytet do tego forum. Porażka z Waszej strony i tyle w temacie z mojej strony pozdrawiam ludzi idących na łatwiznę.

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Brawo Ty...widzę że twój ulubiony wyraz to ,,łatwizna,, ale każdy ma swoje fobie życzę powodzenia w hodowli  i aby z na,, twardo nie zrobiło się na ,,miętko,, ^_^...ps. po ilości postów widzę, że jesteś prawie ,, wszechwiedzący'' a jak wiadomo, kto jest od wszystkiego to jest do .....przepraszam, nie mogłem się opanować...

alenqer

alenqer

5 minut temu, laszek napisał:

Żal mi Waszych zwierzaków. A z Waszej głupoty śmiać mi się chce. Miałem cyjano2 razy i pozbyłem się. Początkujący czytając Wasze wypociny to stracą autorytet do tego forum. Porażka z Waszej strony i tyle w temacie z mojej strony pozdrawiam ludzi idących na łatwiznę.

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Brawo Ty...widzę że twój ulubiony wyraz to ,,łatwizna,, ale każdy ma swoje fobie życzę powodzenia w hodowli  i aby z na,, twardo nie zrobiło się na ,,miętko,, ^_^...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.