Skocz do zawartości

Historia edycji

Smialek

Smialek

Podlaczyłem dziś odpieniacz na probe zobaczyc jak chodzi.

Narazie jest dość głośny - pytanie czy ma szanse jeszcze sie dotrzec. Czy ktoś mial porownanie jak chodzi QQ3 a np tunze ?

I druga powazniejsza kwestia to ze strasznie duzo pieni. W 20 sekund zalewa cały kubek woda i pozniej wszystko wraca weżykiem do akwarium. O co chodzi?!?!

Nie ma jak go regulowac. Albo przeplywa powietrza jest na 100% albo zatkany 0%. Wysokosc tez nei ma znaczenia. Jak zatykam przeplywa powietrza to wtedy piana opada.

Edit.

Przytkałem wlot powietrza chusteczka i pieni troche slabie, wysykosc kubka ustawilem tak zeby malo wpadalo do kubka ale teraz babelki leca do akwarium. Wczesniej tez lecialy ale teraz jest ich mnostwo

Smialek

Smialek

Narazie jest dość głośny - pytanie czy ma szanse jeszcze sie dotrzec. Czy ktoś mial porownanie jak chodzi QQ3 a np tunze ?

I druga powazniejsza kwestia to ze strasznie duzo pieni. W 20 sekund zalewa cały kubek woda i pozniej wszystko wraca weżykiem do akwarium. O co chodzi?!?!

Nie ma jak go regulowac. Albo przeplywa powietrza jest na 100% albo zatkany 0%. Wysokosc tez nei ma znaczenia. Jak zatykam przeplywa powietrza to wtedy piana opada.

Smialek

Smialek

Nie ma jak go regulowac. Albo przeplywa powietrza jest na 100% albo zatkany 0%

Smialek

Smialek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.