Skocz do zawartości
LUK4344

[P] ŻYJĄTKA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich klubowiczów jestem tu nowy.

Jestem w trakcie kompletowania akwarium morskiego, myślę że za jakieś dwa tygodnie uda mi się zalać.

Mam więc dzisiaj czysto teoretyczne pytanie- czy znalazłyb by się osoby chcące podarować, lub sprzedać za niewielkie pieniądze szczepki zwierzaków zrujnowanemu wydatkami na sprzęt nowicjuszowi.

Jeśli ktoś byłby tak dobry to proszę o wiadomość.

W razie potrzeby mogę odebrać osobiście ponieważ w skali miesiąca przemierzam cały kraj.

pozdrawiam

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zalejesz to się odezwij, kilka małych będzie. Wiadomość na priv.

Nareszcie wracam i jestem gotowy do startu :)

Nowy biały ReefMaster z wbudowaną lampą LED WiFi Illumination Prime + automat RW-4 + dolewka TUNZE 3152 + UV3W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć witamy Łodziaka :D. Jak duży zbiornik stawiasz, bo jak 1000L to będę wstydził się proponować kilka małych szczepek oczywiście za free.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O widze ze nie jestem sam w Pruszkowie:)

Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą.

odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Luk4344 -jak duży to zbiornik ? Gdybyś przejeżdżał przez Lublin to sie odezwij na prv - mam troche xenii za free - dopóki jeszcze jest.

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Rzeszowie i Łańcucie Xenia na kilogramy :-)

DEXA /jacekdl@o2.pl/ GG 3977 niestety na razie www.papierline.pl

moja mała galeria

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LUK4344 a nie kursujesz na trasie Stardgard Gd ----- Rzeszów :-)

DEXA /jacekdl@o2.pl/ GG 3977 niestety na razie www.papierline.pl

moja mała galeria

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżdże i do stargardu i do rzeszowa ale połączenia bezpośredniego nie mam odstęp dwu tygodniowy no ale nie mam jeszcze baniaczka żeby przechować.

ale tak na przyszłość i dla wszystkich jak najbardzie mogę coś komuś przewieść.

p.s. nie ma stargardu gd. jest starogard gd. lub stargard szcz.

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.