Skocz do zawartości

Historia edycji

wiesiektbg

wiesiektbg

J w swojej lampie mam CREE blue, royal blue, (18szt) i białe 6500K (12szt.). Do tego dorzuciłem czerwone (4szt.) UV (3szt) i aktynika (3szt).. Lampa świeci nad baniaczkiem z ukwiałami i miekasami, ok 150l. Nie świeci na ful, kolory są niezłe, miekasy i LPS w estuarium (plytsza część) pompują się bardzo fajnie. Doświadczalnie na najwyższych patykach w głębszej części umieściłem kilka szczepek talerzówki i pavony, jest też duza seriatopora callendarium - wszystko pompuje się aż miło, a i kolory nie są najgorsze, chociażprzydało by sie dołożyć jakieś bulby.

wiesiektbg

wiesiektbg

J w swojej lampie mam CREE blue, royal blue, (18szt) i białe 6500K (12szt.). Do tego dorzuciłem czerwone (4szt.) UV (3szt) i aktynika (3szt).. Lampa świeci nad baniaczkiem z ukwiałami i miekasami, ok 150l. Nie świeci na ful, kolory są niezłe, miekasy i LPS w estuarium (plytsza część) pompują się bardzo fajnie. Doświadczalnie na najwyższych patykach w głębszej części umieściłem kilka szczepek talerzówki i pavony, jest też duza seriatopora callendarium - wszystko pompuje się aż miło

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.