Skocz do zawartości

Historia edycji

wiesiektbg

wiesiektbg

TMK, czyli KOLEŻANKA TAMARKA, a co do pompy, to ja zamieniłam UP2000 na jebao 3000, dokupiłem igłę, przerobiłem dyszę (grubsza rura doprowadzająca powietrze i wąż zasysajacy powietrze z zewnątrz - z pola) i na połowie mocy odpieniacz pieni, aż miło.

a tak przy okazji, to wyciagnąłem moją aquabee z szafy i okazało się, że ma chyba 15w (ciężko odczytać) jest to wersja z osią wkładaną do wirnika (jest osadzona nieruchomo w gniazdach pompy). Ośkę zrobilem z włókna węglowego. Okazało się, że po długim leżakowaniu pompa się lekko zapiekła, po wyciągnięciu wirnika nadal nie startuje - rdześ jakby sie wybulił z jednej strony... widać leżakowanie nie służy takim sprzętom.

wiesiektbg

wiesiektbg

TMK, czyli KOLEŻANKA TAMARKA, a co do pompy, to ja zamieniłam UP2000 na jebao 3000, dokupiłem igłę, przerobiłem dyszę (grubsza rura doprowadzająca powietrze i wąż zasysajacy powietrze z zewnątrz) i na połowie mocy odpieniacz pieni, aż miło.

a tak przy okazji, to wyciagnąłem moją aquabee z szafy i okazało się, że ma chyba 15w (ciężko odczytać) jest to wersja z osią wkładaną do wirnika (jest osadzona nieruchomo w gniazdach pompy). Ośkę zrobilem z włókna węglowego. Okazało się, że po długim leżakowaniu pompa się lekko zapiekła, po wyciągnięciu wirnika nadal nie startuje - rdześ jakby sie wybulił z jednej strony... widać leżakowanie nie służy takim sprzętom.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.