ciepok77 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Witam, właśnie zakupiłem 2 rurówki, zacząłem od standardowej aklimatyzacji, pytanie tylko brzmi, bo na rurce jest sporo przyrośniętych różnych rzeczy, czy mogę rurówkę przed wsadzeniem wymoczyć w dipie? Szukałem na necie, ale nic nie pisze na temat moczenia rurówek przed wsadzeniem:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maelen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Nie mocz w dipie, bo ubijesz, co najwyżej pousuwaj mechanicznie niepożądanych gości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brona25 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2019 Jakiej firmy dip najlepiej używać, który jest najbezpieczniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2019 Żodyn, każdy zabije rurówkę.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek881 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2019 Ruruwek sie nie dipuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2019 Ruruwek sie nie dipuje! Złota łopatka za odkop Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach